Untitled document


BETONFESTÉKEK:

EP - Bodensiegel-Ipari - és Garázspadló bevonat:


Név: EP - Bodensiegel-Ipari - és Garázspadló bevonat
Kiszerelés: 10 kg
Gyártó: Düfa
Szín: RAL 7030 - kőszürke, RAL 7032 - kavicsszürke

Epoxidgyanta padlóbevonat.
Vízzel hígítható, kétkomponensű epoxidgyantás padló és falbevonat, a garázsok,, pincék, raktárak erős mechanikai megterhelésnek kitett felületeire. A termék önmagát alapozza, gumiabronccsal, motorolajjal, útszóró sóval szemben ellenálló. Különösen olyan ásványi alapfelületekre alkalmazható ahol járművek közlekednek, pl.: parkolóházak, mélygarázsok, raktárak stb.
Kiadósság: kb. 180-220 gr/m2/réteg


Takril betonfesték:


Név: Takril betonfesték
Kiszerelés: 0,75 liter, 5 liter
Gyártó: Jub
Szín: fehér, szürke, drapp, sárga, okker, barna, vörös, zöld, fekete

TAKRIL betonfesték

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET TULAJDONSÁGOK környezetbarát, vízzel hígítható akril betonfesték; erősen víztaszító, CO2 záró és bármilyen klimatikus viszonyokban tartós. A TAKRIL-t homlokzati betonfelületek, cementkötésű faforgács és farostlemezek, lakó- és egyéb épületek vakolatlan vagy finoman vakolt lábazatainak, beton hordozó- és támfalak felületének, betonkerítések és hasonló létesítmények, valamint beton tetőcserepek homlokzati díszítőfestéséhez használjuk; Alkalmas továbbá erősen terhelt beltéri falfelületek dekoratív védelmére is. A TAKRIL-t mint aljzati mázat alkalmazhatjuk valamennyi kevésbé terhelt, cementkötésű beltéri járófelület pormegkötéséhez. Nem ajánlott garázsok járófelületének védelméhez. szín: 10 színárnyalat a BETONFESTÉKEK színkártyáról és 300 árnyalat a FESTÉKEK ÉS VAKOLATOK színkártyáról.

ELŐKÉSZÍTÉS FELHORDÁS BEÉPÍTÉS a higitás általában nem szükséges (egyébként vizzel higitható max.10%-ig) ; ecsettel, hosszú szőrű teddy-hengerrel vagy szórással hordjuk fel két rétegben; alapozó anyag: JUKOL vagy AKRIL EMULZIÓ; munkahőmérséklet: +5 °C ? +35 °C; tűző napon, esőben, ködben vagy erős szélben nem festhetők a homlokzati vagy egyéb külső felületek; száradási idő (T=+20 °C, relatív páratart. = 65%): 4-6 óra (az az állapot, amikor a következő réteg felhordható), illetve ~24 óra (az az állapot is, amikor a festékkel bevont felületeket már nem szükséges védeni a csapadéktól)

ANYAGSZÜK-SÉGLET ~200 ml/m2 az alap nedvszívó-képességétől és érdességétől függően

SZAVATOSSÁG TÁROLÁSI FELTÉTELEK legalább 18 hónap; +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten tároljuk, védjük a közvetlen napsütéstől; NEM FAGYÁLLÓ!

KISZERELÉS 750 ml és 18 l, színárnyalatok 1 (fehér), 2 (szürke) és 6 (sötétbarna), 5 l is


VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat:


Név: VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat
Kiszerelés: 1 liter, 4 liter és 8 liter
Gyártó: Festék Bázis
Szín: sötétszürke, világosszürke, krém, fehér, zöld, vörös

Betonra, járdára, lépcsőre is. Kvarchomokot tartalmaz. Ez biztosítja a finoman strukturált és csúszásmentes felületet.

Alkalmazás

 A VALMOR Csúszásmentes Padló- és Teniszpálya Bevonat, egy a bel- és kültérben is egyaránt használható, vízzel hígítható, durva szemcsézetű kvarchomokot tartalmazó termék. Olyan felületek (lépcsők, műhelyek, járdák, garázsok, lábazatok, stb.) esetében használható, ahol cél a csúszósság megszüntetése. A bevonat ellenáll az átlagos mechanikai igénybevételeknek, tartós és emellett dekoratív, esztétikus felületet biztosít. Csak nedvszívó felületre használható.

Előkészítés

 A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le. Az esetleges hibákat nagyszilárdságú járófelület javító anyaggal szüntessük meg. A nedvszívó felületek külön mélyalapozót nem igényelnek, az alapozást kb. 50-100% vízzel higított Valmor csúszásmentes padló -és teniszpálya bevonattal, intenzív ecseteléssel végezzük.  

Festés

 A festést csak + 5 oC felett végezzük. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük  ecsettel, hengerrel. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg 10 % víz hozzáadásával. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést 5%-os hígítással végezzük. A munkaeszközöket használat után vízzel tisztítsuk ki.

Technikai adatok:

Kiadósság (hígítva): 4-6 m2/liter A felület szívóképességének és porozitásának függvényében.

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra 

Felhordás: Ecsettel, hengerrel 

Hígítás: Vízzel 

Felhasználhatósági idő ( 5-25 oC –on tárolva ): 2 év 

Összetétel: Emulzió, pigmentek, töltőanyagok, adalékok 

Kapható: 1 liter, 4 liter és 8 liter kiszerelésben, illetve sötétszürke, világosszürke, krém, fehér, zöld, vörös színekben.

 


VALMOR Flexibilis Padlóbevonat:


Név: VALMOR Flexibilis Padlóbevonat
Kiszerelés: 1 liter, 4 liter és 8 liter
Gyártó: Festék Bázis
Szín: sötétszürke, világosszürke, krém, fehér, zöld, vörös

Kibírja még a gumigranulátum szőnyeg mozgását is!

Alkalmazás

 A Valmor Flexibilis Padlóbevonat egy kiváló minőségű, vízzel hígítható, kültérben is használható termék. Olyan felületek (játszótéri rugalmas védőburkolat, kocsi beálló, járda, garázs, stb.) esetében használható, ahol cél az átlagosnál nagyobb felületi terhelés elvárásainak való megfelelés. A bevonat ellenáll a mindennapi igénybevételnek, tartós és emellett dekoratív, esztétikus felületet biztosít. Csak porózus felületekre használható!

Előkészítés

 A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le. Az esetleges hibákat nagyszilárdságú, rugalmas járófelület javító anyaggal szüntessük meg. A nedvszívó felületek külön mélyalapozót nem igényelnek, az alapozást kb. 50-100% vízzel higított Valmor Flexibilis Padlóbevonattal, intenzív ecseteléssel végezzük.  

Festés

 A festést csak + 5 oC felett végezzük. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg 10 % víz hozzáadásával. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést 5%-os hígítással végezzük. A munkaeszközöket használat után vízzel tisztítsuk ki.

Technikai adatok: 

 

Kiadósság (hígítva): 4-6 m2/liter A felület szívóképességének és porozitásának függvényében.

Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra 

Felhordás: Ecsettel, hengerrel 

Hígítás: Vízzel 

Felhasználhatósági idő ( 5-25 oC –on tárolva ): 2 év 

Összetétel: Emulzió, pigmentek, töltőanyagok, adalékok 

Kapható: 1 liter, 4 liter és 8 liter kiszerelésben, illetve sötétszürke, világosszürke, krém, fehér, zöld, vörös színekben.