Untitled document


SZÍNES BELTÉRI FALFESTÉKEK:

Dulux nagyvilág színei:


Név: Dulux nagyvilág színei
Kiszerelés: 2,5 liter, 5 liter
Gyártó: Akzo Nobel
Szín: rose white, magnolia, papaya, natural paprika, rich red, natural savannah, sunkissed yellow, honey bee, orange tropic, jungle gi
A DULUX Nagyvilág Színei lemosható, dörzsölésálló falfesték használata esetén a fal "veszélyeztetett pontjai", mint az elő- és gyerekszoba, a konyha és fürdőszoba, a villanykapcsolók és ajtók környéke lemoshatóak vagy letörölhetőek, így sokáig élvezheti a szép otthon örömét.

- dörzsölésálló, nedvesen is lemosható
- fal- és mennyezetfestésre
- 45 divatos színben kapható
- matt, tartós felületet ad
- kivételesen kiadós, 1L elegendő
- egy rétegben 14m2 falfelületre
- lég- és páraáteresztő
- csepegésmentes, tiszta munkát tesz lehetővé
- nem kell hígítani


Dulux nagyvilág színei


Név: Dulux nagyvilág színei
Kiszerelés: 2,5 liter, 5 liter
Gyártó: Akzo Nobel
Szín: rose white, magnolia, papaya, natural paprika, rich red, natural savannah, sunkissed yellow, honey bee, orange tropic, jungle gi

A Platinum falfesték 2006-ban elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

Száradási idő: 20°C-on: 2 óra (falfelületen).

Átfesthetőség: 20°C-on: 2 óra (falfelületen). 

Tárolás: 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes! 

Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban, gyártástól számított 24 hónapig. 

Felhordás: ecsettel, finom szőrű hengerrel, Euro2000 festék-felhordó eszközzel. 

Javasolt rétegszám: 1 vagy 2 réteg. 

Higítás: ha a felhordás módja szükségessé teszi, max. 10%-ban vízzel. 

Kiadósság: 15-20 m2/liter. 

Alkalmazási terület

Új vakolt felületek, régi festett felületek, gipszkarton és tapéta festésére alkalmas. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést!

Felhasználás

A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, por- olaj- és zsírmentesnek kell lennie. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, majd INNTALER diszperziós mélyalapozóval alapozzuk. Erősen szívó, porózus felületeken (pl. gipszkartonnál, glettelt felületeknél) is alkalmazzunk INNTALER diszperziós mélyalapozót. Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni. A régi bevonatoknál a laza, leváló részeket kaparással, csiszolással el kell távolítani és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani. A megfelelően előkészített falfelületre egy, vagy maximum két rétegben szükséges a festéket felfesteni. A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, 5-10%-ban hígítható. A második réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől függően min. 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb. 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, pormentes és ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A termékkel nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét.

Színek:

A megjelenített színek a monitor különböző beállításainak következtében eltérhetnek a valós színektől! Itt megtekintheti: színpaletta


Platinum Kid Falfesték:


Név: Platinum Kid Falfesték
Kiszerelés: 5 liter
Gyártó: POLIFARBE
Szín: Eper, sárgadinnye, szőlő, kökény,barack, áfonya

Különleges összetételének köszönhetően elsősorban gyerekszobák festésére alkalmas

A Platinum termékcsalád fejlesztői gondoltak a kicsikre is! 2009 nyarára kifejlesztették a Platinum Kid gyerekszoba festéket, mely bababarát és környezetkímélő, teljesen biztonságosan használható az újszülött baba, tipegők és a nagyobb gyerekek birodalmának kivitelezéséhez.

Különleges összetételének köszönhetően elsősorban gyerekszobák festésére ajánljuk, de nagy igénybevételnek kitett helyiségek (konyhák, folyosók, szállodák, éttermek, egészségügyi intézmények) falaira is alkalmas. A festéskor nincs kellemetlen oldószer-párolgás. Új vakolatra, régi festett felületekre, gipszkartonra, üvegszövetre, fűrészporos és nehéz tapétára is felfesthető.

A Platinum Kid gyerekszoba festék:

  • vegyszermentes
  • gátolja a baktériumok szaporodását
  • selyemfényű latexfelületet biztosít, mely könnyen, akár enyhén nedvesített törlőkendővel tisztítható
  • használata egyszerű, ajándék festősablonnal akár mi magunk is megtervezhetjük és kifesthetjük gyermekeink szobáját

A Platinum Kid színezett gyerekszobafesték mosás és súrolás álló, kitűnő fedőképességű, oldószer- és szagmentes, selyemfényű, belső falfesték. A bevonat lég- és páraáteresztő, biztosítja a fal természetes légzését. A felület ellenáll a gombák és a baktériumok megtelepedésének. A bevonat általános háztartási tisztítószerekkel könnyen tisztítható.

A termékhez ajándék festősablon jár!

Termék fizikai tulajdonságai:

Magas fehérségű, kitűnő fedőképességű, oldószer-, ammónia-, formaldehid-, lágyítószer- és szagmentes termék. Bevonata mosás- és súrolásálló, lég- és páraáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja. Használatát gyerekszobák és olyan helyiségek kifestésére ajánljuk, ahol a vegyszermentesség alapvető követelmény. A termék Poli-Farbe színezőpasztával max. 3%-ban színezhető.

Felhasználás

Felhordás
Szórással, finom hengerrel,1-2 rétegben

Kiadósság
8-10 m˛/liter (1 rétegben, sima felületen)

Hígitás
Legfeljebb 10% vízzel, a felhordás módjától függően

Száradási idő
Teljes száradás: 24 óra, Átfesthetőség: 6 óra