Untitled document


DISZPERZIÓS BELTÉRI FALFESTÉKEK:

Beltéri matt falfesték:


Név: Beltéri matt falfesték
Kiszerelés: 15 liter
Gyártó: Düfa
Szín: Fehér
Mosásálló, matt fényű, oldószermentes, fehér színű, beltéri falfesték.
Emelt minőségű, gyors száradású, nagyon kiadós, gazdaságosan felhordható, egyenletes fedôképességű műanyag-diszperziós kötőanyagú falfesték. A DIN 53788 szerint mosásálló, e mellett kiváló lég- és páraáteresztô képességű.
Kiemelten ajánlott alapozó: Tiefgrund LF, D314
Kiadósság: kb. 6 m2/l


ECO diszperziós beltéri falfesték:


Név: ECO diszperziós beltéri falfesték
Kiszerelés: 2, 4, 8 és 14 literes műanyag vödörben
Gyártó: POLIFARBE
Szín: matt, fehér
Fehér, igen gazdaságos felhasználású termék. Bevonata matt, jó pára- és légáteresztő.

Alkalmazási terület:

Vakolt, vagy elozoleg diszperziós festékkel festett belso falfelületekre felhordható.

Választék:

2, 4, 8 és 14 literes muanyag vödörben kapható.

Felhasználás:

A festendo felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A pormentesítés lemosással, vizes szivaccsal való áttörléssel érheto el. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Poli-Farbe Corso glettgipszet. Új vakolatokon és más erosen szívó felületeken a szívóképesség kiegyenlítésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést az Eco diszperziós beltéri falfestékkel, a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet 2-3 rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelo - kb. 2 óra - száradási idot. Nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb homérsékletu festékkel és +5°C-nál hidegebb helyiségben beleértve a falhomérsékletet is. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Felületi megjelenés: matt, fehér
Száradási idő: 20°C-on: 2 óra
Átfesthetőség: 20°C-on: 2 óra
Tárolás: 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban 12 hónapig
Felhordás: szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Hígítás: elso rétegben max. 20% vízzel, második és harmadik rétegben 5-10% vízzel.
Kiadósság: 5-6 m2/liter, 2 rétegben


Héra belső falfesték:


Név: Héra belső falfesték
Kiszerelés: 2 liter; 4 liter; 8 liter; 16 liter, műanyag vödörben
Gyártó: Trilak
Szín: Matt fehér

Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A matt bevonat esztétikus megjelenést ad. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő..

Milyen felületekre a legjobb?

Vakolt, meszelt vagy bármilyen, korábban már más diszperziós festékkel festett, beltéri falfelületre, gipszkarton felületre, fűrészporos tapétára, üvegszövetre felületi előkészítés után közvetlenül felvihető.

Felület előkészítés

A régi laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani. Az esetleges vakolathibákat UNIKITT mestertapasszal ki kell javítani, glettelésre PROGOLD Tükörglett használata javasolt. Por glett vagy gipszes glettelés után a fal szívóképességét HÉRA Falfix diszperziós mélyalapozóval vagy DISZPERZIT Beltéri alapozó beeresztővel kell kiegyenlíteni. CMC-alapú glettanyagok használatát nem javasoljuk.

AQUAKOLOR Színezőpasztával pasztell árnyalatokra színezhető, ilyenkor a falat HÉRA Falfix diszperziós mélyalapozóval vagy DISZPERZIT Beltéri alapozóval kell előkezelni.

Legfontosabb tulajdonságok

Hígithatóság: Szükség esetén első rétegnél max. 15 %, második-harmadik rétrétegnél max. 5 % vízzel. 
Kiadósság: 9 m2/liter
Kiszerelések: 2l; 4l; 8; 16l
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Száradási idő: 2 óra
Átfesthetőségi idő: 2 óra


Polifarbe Inntaler beltéri diszperziós falfesték:


Név: Polifarbe Inntaler beltéri diszperziós falfesték
Kiszerelés: 2, 4, 8, 15 és 16 literes műanyag vödörben
Gyártó: POLIFARBE
Szín: A POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján beszínezve is rendelhető

Különleges minőségű, extra fehérségű, oldószermentes, jól színezheto~, illatosított, vízzel hígítható falfesték. Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő, mosásálló.

Alkalmazási terület:

Vakolt, meszelt, vagy már más diszperziós festékkel festett belso falfelületekre, továbbá furészporos tapétára, gipszkarton felületre felhordható.

Választék:

A POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján beszínezve is rendelheto. 2, 4, 8, 15 és 16 literes muanyag vödörben kapható.

Felhasználás:

A festendo felületeknek tisztának, száraznak, portól és olajtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A gletteléshez ajánljuk a Poli-Farbe Corso glettgipszet. Új vakolatokon és más erosen szívó felületeken - pl. gipszkartonon, glettelt felületeken -a szívóképesség kiegyenlítésére, valamint a sötétebbre színezett Inntaler beltéri diszperziós falfesték felhordása elott a foltosodás elkerülésére alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést az Inntaler beltéri diszperziós falfestékkel, a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással történhet két rétegben. A rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelo -kb. 2 óra -száradási idot. Nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb homérsékletu festékkel és +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhomérsékletet is. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Felületi megjelenés: matt, fehér
Száradási idő: 20°C-on: 2 óra
Átfesthetőség: 20°C-on: 2 óra

Tárolás: 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi: 24 hónapig
Felhordás: szórással, hengerezéssel, ecseteléssel
Javasolt rétegszám: 2 réteg
Hígítás: elso rétegben max. 20% vízzel, második rétegben max. 10% vízzel.
Kiadósság: 6-8 m2/liter 2 rétegben, erosen függ a felület minoségétol


Jupol falfesték:


Név: Jupol falfesték
Kiszerelés: 2 liter, 5 liter, 10 liter, 15 liter
Gyártó: Jub
Szín: 

JUPOL beltéri falfesték

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET TULAJDONSÁGOK

- környezetbarát beltéri falfesték; vízzel hígítható és egyszerű felhordani; ellenáll a száraz dörzsölésnek, kiváló a páraáteresztő-képessége; mindenféle szilárd és száraz alap ? finoman vakolt fal- és mennyezeti felületek, beton, cementkötésű farostlemezek és gipszkarton lemezek és domború papírtapéta ? festésére alkalmas; az alapot az
- első festés előtt kenjük át AKRIL EMULZIÓ-val; szín: fehér +150 szín a FALFESTÉKEK ÉS VAKOLATOK színskála szerint, UNITON-nal vagy DIPI COLOR-ral színezhető

EN 13 300 SZERINTI BESOROLÁS Nedves súrolás állóság: 5. frakció, Kontraszt-arány: 2. frakció

ELŐKÉSZÍTÉS FELHORDÁS BEÉPÍTÉS 10%-ig hígítható vízzel; ecsettel, hosszú szőrű teddy-hengerrel, vagy szórással hordjuk fel két rétegben; munkahőmérséklet: +5 °C ? +35 °C; száradási idő (a következő réteg felhordásá hoz megfelelő állapotig): 4-6 óra (T=+20 °C, relatív páratart. = 65%)

ANYAGSZÜK-SÉGLET ~190 ml/m2 kétrétegű felhordáshoz, az alap nedvszívó-képességétől és érdességétől függően

SZAVATOSSÁG TÁROLÁSI FELTÉTELEK legalább 18 hónap; +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten raktározzuk, védjük a közvetlen napsütéstől; NEM FAGYÁLLÓ!

KISZERELÉS
fehér: 2, 5, 10 és 15 l
színes: 5 és 15 l


Jupol Gold falfesték:


Név: Jupol Gold falfesték
Kiszerelés: 5 liter, 10 liter, 15 liter
Gyártó: Jub
Szín: 
JUPOL GOLD magas fedőképességű beltéri falfesték

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET TULAJDONSÁGOK környezetbarát, magas fedőképességű, vízzel hígítható, könnyen felhordható beltéri falfesték; a kezelt felületek ellenállóak a nedves súrolással szemben ( EN 13 300, korábban DIN 53778, S frakció); alkalmas mindenfajta szilárd és száraz felület festésére - előzetesen AKRIL EMULZIÓVAL kezelt finoman vakolt fal- és mennyezeti felületek, beton, farostos cement- és gipszkarton lemezek, valamint rusztikus papírtapéták; szín: fehér + 300 színárnyalat a FESTÉKEK ÉS VAKOLATOK színkártyáról, UNITONNAL vagy DIPI COLORRAL színezhető.

EN 13 300 SZERINTI BESOROLÁS Nedves súrolás állóság: 2. frakció, Kontraszt-arány: 1. frakció

ELŐKÉSZÍTÉS FELHORDÁS BEÉPÍTÉS vízzel hígítjuk 10%-ig; ecsettel vagy hosszú szőrű teddy- hengerrel, ill. gépi szórással hordjuk fel két két rétegben; munkahőmérséklet: +5 °C ? +35 °C; száradási idő (a következő réteg felhordásához megfelelő állapot): 4-6 óra (T=+20 °C, relatív páratart. = 65%)

ANYAGSZÜK-SÉGLET ~190 ml/m2 a kétrétegű felhordáshoz, az alap nedvszívó-képességétől és érdességétől függően. Kevésbé szennyezett fehér felültnél két felhordás szükséges (felülethez kb. 125 ml/m2).

SZAVATOSSÁG TÁROLÁSI FELTÉTELEK legalább 18 hónap; +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten raktározzuk, védjük a közvetlen napsütéstől; NEM FAGYÁLLÓ!

KISZERELÉS
- 5 l, 10 l és 15 l
- 750 ml (fehér + a SZÍNEK ÉS VAKOLATOK színskálán külön megjelölt standard árnyalatok)


Mattlatex-Latexfesték:


Név: Mattlatex-Latexfesték
Kiszerelés: 2,5 lliter; 5 liter és 10 liter
Gyártó: Düfa
Szín: Fehér

Matt, súrolásálló, beltéri, fehér akril alapú latex falfesték.
Jól tapadó, lég- és páraáteresztő tulaldonságú, nagyon jó fedőképességű, könnyen felhordható, nagy igénybevételnek és súrolásnak ellenálló, fehér matt felületet adó latexfesték, amely minden teherbíró, szilárd, száraz és tiszta alapra felhordható.
Kiadósság: kb. 6,5 m2/I


NEO Teflonos diszperziós beltéri falfesték:


Név: NEO Teflonos diszperziós beltéri falfesték
Kiszerelés:
Gyártó: POLIFARBE
Szín: Fehér

A Polifarbe diszperziós beltéri falfesték kiváló minőségű, fehérségű és fedőképességű illatosított oldószermentes festék amely Teflon felületvédő adalékot tartalmaz.