Untitled document


UNIVERZÁLIS RAGASZTÓK:

Mester fix építési ragasztó:

Név: Mester fix építési ragasztó
Kiszerelés: 310 ml
Gyártó:  Mester
Szín: 

MESTER FIX Építési Ragasztó (310 ml)

Ezzel az oldószermentes, vizes bázisú ragasztóval nedvszívó aljzatra ragaszthatjuk fel a legtöbb építési anyagot (fát, sztiropor lapokat, csempéket, könyöklő lapokat stb.), valamint fémeket és műanyagokat is. Szög- és csavarmentes rögzítés!

Néhány tipikus felhasználási lehetőség
- Falécek, lambéria felragasztása
- Dekorlemezek rögzítése (fa, műanyag, préselt, furnér, forgács, stb.)
- Ajtószerkezetek, faküszöbök ragasztása
- Csempe, kő-, kerámialapok felragasztása
- Polisztirol lapok ragasztása falra, mennyezetre (Hungarocell, Nikecell, stb.)


Mester szuper mindent ragasztó:

Név: Mester szuper mindent ragasztó
Kiszerelés: 310 ml
Gyártó:  Mester
Szín: 

Mi a MESTER SZUPER?
A MESTER a legújabb fejlesztés eredménye, a ragasztó- és tömítőanyagok csúcstechnikáját testesíti meg. Oldószermentes, MS polimer bázisú ragasztó- és tömítőanyag porózus és nem porózus felületekre. Ragasztási és tömítési feladatokra egyaránt tökéletes, helyettesíti az ismert tömítőanyagokat és szerelési ragasztókat. Olyan helyzetekben, felületekre is használható, ahol más anyagok nem (pld. ahol a tömítőanyag nem tartalmazhat szilikont és oldószert sem). A teljesség igénye nélkül néhány példa: fa, természetes és műkövek, PVC, csempe, kerámia, üveg, polisztirol, beton, tégla, acél, réz, alumínium felületek. Nem alkalmas PE, PP, teflon és akrilüveg felületekre.

Melyek a legfőbb tulajdonságai?
A MESTER SZUPER Kitűnően tapad szinte minden felületen. Gyorsan köt és nagyon erősen ragaszt. Enyhén nedves felületekre is használható. Hosszú távon ellenáll az időjárási behatásoknak, UV-álló. Átfesthető vizes bázisú festékekkel. Rugalmas és jól terhelhető. Oldószert nem tartalmaz és nem veszélyes készítmény.

Hogyan használjuk a MESTER SZUPER-t?
A felület legyen tiszta, por-, zsír-, olaj- és egyéb szennyeződésmentes. Enyhén nedves felületre is felhordható. Használható nedvszívó és nem nedvszívó felületeken is. Kézi vagy pneumatikus kinyomópisztoly segítségével hordjuk fel az anyagot buborékmentesen. Ragasztáshoz nem kell a teljes felületet bekenni, elég csíkokban vagy kígyóvonalszerűen. Nagyobb teher vagy feszültség esetén 24 óráig alkalmazzunk rögzítést. Ha tömítésre használjuk, a fugába felhordott anyagot szappanos-vizes oldattal elsimíthatjuk. Ne használjuk +5 °C alatti ill. +40 °C feletti hőmérsékleten. Alkalmazásakor tartsuk be a szokásos munkaegészségügyi szabályokat.


Pattex Palmatex:

Név: Pattex Palmatex
Kiszerelés: 50 ml, 120 ml, 300 ml, 0,8 liter, 5 liter, 22 liter
Gyártó:  Henkel
Szín: 

Univerzális, toluolmentes, nagyszilárdságú, oldószeres kontaktragasztó. Vízálló, a ragasztás ellenáll a híg savaknak és lúgoknak. Csaknem valamennyi felülethez jól tapad, rendkívűl széles felhasználhatóság jellemzi.


Pattex Power Fix PL 500:

Név: Pattex Power Fix PL 500
Kiszerelés: 
Gyártó:  Henkel
Szín: 

Erős kezdeti tapadással bíró diszperziós ragasztó. Kül- és beltérben helyettesíti a mechanikus rögzítést. Alkalmas polisztirol valamint nehezebb fa, fém, kerámia tárgyak stb. ragasztására is. A ragasztandó felületek egyikének feltétlenül nedvszívónak kell lennie.


Pattex Power Tape:

Név: Pattex Power Tape
Kiszerelés: 
Gyártó:  Henkel
Szín: Ezüst, fekete, átlátszó

Időjárásálló, univerzális, szálerősítésű polietilén ragasztószalag. Sokoldalúan használható a háztartásban és a ház körüli tevékenységek során csomagoláshoz, javításhoz, erős és tartós, vagy éppen ideiglenes rögzítéshez.

Többféle színben kapható: ezüst, fekete, átlátszó.