Untitled document


TAPÉTA RAGASZTÓK:

Metylan direkt tapéta ragasztó:

Név: Metylan direkt tapéta ragasztó
Kiszerelés: 200 gr
Gyártó:  Henkel
Szín: 

Speciális ragasztó vliestapétához, valamint vinyl-, habrátétes-, selyem- és egyéb átfesthető nehéztapétákhoz. Mérettartó tapéta esetében közvetlenül a nedvszívó falra is felhordható - speciális ragasztóhengerrel. Rendkívül gyorsan és csomómentesen oldódik, 3-5 perc után felhasználásra kész. Tapétázó gépekhez is használható.

 

Metylan instant speciál ragasztó:

Név: Metylan instant speciál ragasztó
Kiszerelés: 200 gr
Gyártó:  Henkel
Szín: 

Nehéz és speciális (struktúra, fűrészporos, prégelt) papírtapéta, valamint vinyl-, parafa- és selyemtapéta ragasztásához ajánlott - nedvszívó felületre és a ragasztandó típushoz előírt keverési arányban. Gyorsan és csomómentesen oldódik, 3 perc után felhasználásra kész. Könnyen felhordható és tiszta munkát tesz lehetővé.


Metylan normál tapéta ragasztó:

Név: Metylan normál tapéta ragasztó
Kiszerelés: 125 gr
Gyártó:  Henkel
Szín: 

Könnyű és középnehéz papírtapéta ragasztásához ajánlott (max. 130 g/m2 papírsúly - nedvszívó felületre és a ragasztandó típushoz előírt keverési arányban. Gyorsan és csomómentesen oldódik, 20 perc után felhasználásra kész. Könnyen felhordható és tiszta munkát tesz lehetővé.


Metylan speciál tapéta ragasztó:

Név: Metylan speciál tapéta ragasztó
Kiszerelés: 200 gr
Gyártó:  Henkel
Szín: 

Nehéz és speciális (struktúra, fűrészporos, prégelt) papírtapéta, valamint vinyl-, parafa- és selyemtapéta ragasztásához ajánlott - nedvszívó felületre és a ragasztandó típushoz előírt keverési arányban. Gyorsan és csomómentesen oldódik, 20 perc után felhasználásra kész. Könnyen felhordható és tiszta munkát tesz lehetővé.