Untitled document


PARKETTA RAGASZTÓK:

Pattex Palma Parafa Univerzális:

Név: Pattex Palma Parafa Univerzális
Kiszerelés:
Gyártó:  Henkel
Szín: 

Kiváló minőségű, diszperziós kontaktragasztó natúr és felületi bevonattal ellátott parafa burkoló lapok ragasztásához függőleges és vízszintes felületre, nedvszívó és tömör aljzatra egyaránt. Padlófűtés esetén is alkalmazható, székgörgő igénybevételnek ellenáll.


Pattex Palmafix:

Név: Pattex Palmafix
Kiszerelés: 
Gyártó:  Henkel
Szín: 

Nagyszilárdságú építőipari kontaktragasztó elsősorban burkolati profilok, padlószőnyeg és 1,5 mm-nél vastagabb PVC-burkolat gyors és erős ragasztására - tömör, nem nedvszívó felületekre is. Székgörgő igénybevételnek ellenáll, padlófűtés esetén is alkalmazható. Csaknem valamennyi felülethez jól tapad.


Pattex Palma Parketta Plusz:

Név: Pattex Palma Parketta Plusz
Kiszerelés: 
Gyártó:  Henkel
Szín: 

Diszperziós parkettaragasztó kisméretű, nyers, lakkozatlan, csaphornyos parketta ragasztására aljzatkiegyenlített felületekre (Ceresit Padlopon Maxi). Padlófűtés esetén is alkalmazható. Nedvességre érzékeny fafajtákhoz is (bükk, juhar, kőris, tölgy, akác, cser)!


Pattex Palma Parkettafugázó:

Név: Pattex Palma Parkettafugázó
Kiszerelés: 
Gyártó:  Henkel
Szín: Kőris/juhar, fenyő, bükk, tölgy, cseresznye, mahagóni/merba

Oldószer- és szilikonmentes, rugalmas tömítőanyag parkettához és laminált padlóhoz. Alkalmas a parketta lécek közötti rések kitöltésére és a dilatációs hézagok rugalmas tömítésére. Csiszolható, lakkozható.

Több színben kapható: kőris/juhar, fenyő, bükk, tölgy, cseresznye, mahagóni/merbau