Untitled documentDÍSZLÉC-, ÉS ÁLMENNYEZETRAGASZTÓK:

Mester díszléc stukkó ragasztó:

Név: Mester díszléc stukkó ragasztó
Kiszerelés: 310 ml
Gyártó:  Mester
Szín: 

Mire való a MESTER DÍSZLÉC Ragasztó?
Elsősorban polisztirol alapanyagból készült díszlécek, profilok, hőszigetelő lemezek (sztiropor) felerősítésére használható. Alkalmas továbbá fa és más nedvszívó anyagok ragasztására Ilyenek a gipszprofilok is, a gipszből készült stukkó elemek és rozetták. Felragaszthatunk vele fémeket is polisztirol felületre. Beltéri használatra javasolt.

Melyek a legfőbb tulajdonságai?
A MESTER DÍSZLÉC Ragasztó akril-diszperziós bázísú, egykomponensű anyag. Oldószermentes, nem tartalmaz izocianátot, szilikont, szagtalan. A kikeményedést követően átfesthető, vakolható. Öregedésálló, UV-álló. Vízzel hígítható és tisztítható. Állaga pasztaszerű. Jól tapad a szokásos nedvszívó felületeken és gyorsan megköt. Max. 12 mm-es egyenletlenséget lehet vele kiegyenlíteni. Színe: világos fehér. Nem veszélyes készítmény. Fagyra érzékeny!

Hogyan használjuk a MESTER DÍSZLÉC Ragasztót?
Az aljzat legyen száraz, por és zsírmentes. Legalább az egyik felület legyen nedvszívó. Az erősen nedvszívó, porózus felületeket célszerű hígított tömítőanyaggal előkezelni. A ragasztót egyenes vagy hullámvonalban vigyük fel (megfelelő kinyomópisztoly segítségével). Semmi esetre se kenjük be a teljes felületet. Nagy felület esetén használjunk fogazott glettvasat. A ragasztás mindenképpen történjen meg a ragasztó felhordása után legkésőbb 15 perccel. Korrekció csak rövid ideig lehetséges. Súlyos dolgokat célszerű alátámasztani a kikeményedésig.